Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (2024)

112-NIEUWS

    Vandaag, 18:39 5 minuten leestijd

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (1)

    In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opmerkelijke 112-nieuws van woensdag 5 juni 2024 in de regio Rijnmond.

    Persoon tegen hoofd getrapt na ruzie op school

    Een ruzie bij de St.- Jozefmavo in Vlaardingen is uitgelopen in een flinke vechtpartij. Zeker tien scholieren zijn daar vanmiddag met elkaar op de vuist gegaan. Een docent sloeg alarm en belde de politie. Er is een tiener aangehouden.

    Toen de politie ter plaatse kwam, was het grootste gedeelte van de groep al verdwenen. Er is een tiener aangehouden in de omgeving van de school. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de vechtpartij.

    Een persoon was tegen zijn hoofd geschopt en was duizelig. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de persoon nagekeken. De vechtpartij werd gefilmd door meerdere omstanders. Ooggetuigen melden dat ze een mes hebben gezien, dit wordt onderzocht door de politie.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (2)

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal

    Aan de Noordendijk in Dordrecht is een 85-jarige man tegen een lantaarnpaal gereden. De politie meldt dat de man tijdens het autorijden weg was gevallen. Vervolgens raakte de man van de autobaan en reed tegen een paal aan, waardoor de auto ernstig werd beschadigd. Ook is er veel schade aan de lantaarnpaal, is op foto's te zien.

    Het lijkt goed te gaan met Dordtenaar, maar gezien zijn leeftijd is hij voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

    Agent gewond na schoppen tegen het hoofd

    Agenten hadden een man aangesproken die 'ogenschijnlijk doelloos en nerveus heen en weer liep en onder invloed leek van verdovende middelen'. Toen hij zich niet kon legitimeren, werd hij aangehouden. Hierbij verzette de man zich. Bij deze worsteling is één van de aanwezige agenten tegen haar hoofd geschopt.

    Uiteindelijk is de man aangehouden en gefouilleerd, hierbij zijn gebruikshoeveelheden van – vermoedelijk – harddrugs gevonden en in beslag genomen. De agent hield een flinke zwelling over aan het geweld, meldt de politie.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (3)

    Ridderkerker opgepakt na rellen in Den Haag

    De politie meldt dat er een Ridderkerker is aangehouden voor betrokkenheid bij de rellen tijdens een Eritrese bijeenkomst in Den Haag in februari van dit jaar. De 25-jarige man wordt verdacht van openlijke geweldpleging.

    Zaterdagavond 17 februari raakte een groep Eritreeërs slaags met elkaar tijdens een bijeenkomst in een zalencentrum in Den Haag. Aanwezigen hadden slag- en steekwapens bij zich en gooiden met stenen, vuurwerk en andere spullen naar politie en brandweer.

    Bij de rellen raakten vijftien politieagenten gewond. Ook werden auto's, waaronder voertuigen van de hulpdiensten, in brand gestoken.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (4)

    Systeemstoring Utrecht centraal verholpen

    Door een systeemstoring rijden er woensdagmiddag geen treinen van en naar Utrecht, meldt NS. Vanuit Rotterdam is er daardoor geen treinverkeer mogelijk naar zowel Utrecht Centraal als Gouda. NS meldt dat het treinverkeer vanaf 16:00 weer is gaan rijden.

    Utrecht is het epicentrum van het treinverkeer, waardoor er vanmiddag veel vertraging was. Omdat de treinen allemaal stil hebben gestaan zal het even duren voordat alle vertraging verholpen is.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (5)

    Vrouw betrapt inbreker op heterdaad

    Een man heeft woensdagochtend in Rotterdam geprobeerd om apparatuur te stelen uit een woning. De bewoonster van het huis aan de Goereesestraat was aan het klussen en had de deur van de woning open staan toen de inbreker toesloeg.

    De vrouw betrapte de inbreker op heterdaad: ze trof de man in haar woning, op dat moment had hij een tas vast met daarin haar spullen. Vervolgens ontstond er een handgemeen, waarbij de vrouw een duw kreeg en lichtgewond raakte. De inbreker nam daarna de benen met de gestolen spullen, maar de vrouw ging hem achterna.

    Uiteindelijk heeft zij toch nog de tas weten te bemachtigen. Volgens een politiewoordvoerder heeft de vrouw 'waarschijnlijk al haar spullen weer terug'.

    De inbreker is nog niet aangehouden. De politie laat weten dat hij na de mislukte inbraak richting de Van Swietenlaan vluchtte, waarna hij er op een fiets ervandoor ging.

    Scooterrijder geeft McDrive een andere dimensie

    Een man is woensdagochtend met zijn scooter de McDonald's aan de Hoofdweg in Rotterdam binnengereden. Veel heeft hij daar niet kunnen scoren, want deze locatie wordt verbouwd. De man toonde verward gedrag en sprak onsamenhangend.

    Een politiewoordvoerder meldt dat agenten de man naar de crisisdienst hebben gebracht. Ook is de scooter meegenomen.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (6)

    Auto's zwaar beschadigd na botsing

    Op de Brielselaan in Rotterdam-Zuid zijn dinsdagavond twee auto's op elkaar geknald. Een van de auto's ramde rond 20:15 uur een andere wagen vanaf de zijkant. Daardoor belandde één van de voertuigen in de berm.

    Éen van de bestuurders is meegenomen naar het ziekenhuis vanwege nekklachten. Het verkeer kon dinsdagavond enige tijd niet over de Brielselaan.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (7)

    Burgemeester sluit woning na vondst drugs

    Een huis aan de Boorstraat in Hardinxveld-Giessendam is sinds dinsdag gesloten. In de woning werd een maand geleden een 'handelshoeveeldheid' drugs gevonden. Daarom heeft burgemeester Dirk Heijkoop besloten om het huis te sluiten.

    De sluiting geldt voor de komende drie maanden.

    Politie haalt auto Vlaardingse pleegouders uit voorzorg weg

    In Vlaardingen heeft de politie een auto weggetakeld. Het gaat om de auto van de pleegouders die vastzitten voor mishandeling en poging tot doodslag op het 10-jarige pleegmeisje. De politie heeft de wagen voor de zekerheid meegenomen.

    De wagen was aan de zijkant op meerdere plekken beschadigd. Eerder werden ook al vernielingen aangericht bij het huis van de pleegouders.

    De Jeugdbescherming maakte bekend dinsdag dat het meisje inmiddels niet meer in levensgevaar is. Zij heeft de komende tijd wel intensieve zorg nodig.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (8)

    Explosief knalt kozijn uit de gevel

    Op de Bergweg in Rotterdam-Noord is de nacht van dinsdag op woensdag een explosie geweest. Die knal was zo zwaar dat een kozijn uit de gevel is gesprongen. Ook de kamerdeur is eruit geblazen.

    De klap gebeurde rond 03:00 uur. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Het glas lag op straat en geparkeerde auto's. De brandplekken zijn duidelijk zichtbaar.

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (9)

    LEES OOK Drie maanden oude baby lag naast kamer waar explosie was: 'We zijn aan de dood ontsnapt'

    💬 WhatsApp ons!
    Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl

    Man (85) valt weg en botst tegen lantaarnpaal | Ruzie op school loopt uit in grote vechtpartij (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Dong Thiel

    Last Updated:

    Views: 6220

    Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

    Reviews: 86% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Dong Thiel

    Birthday: 2001-07-14

    Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

    Phone: +3512198379449

    Job: Design Planner

    Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

    Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.